Logo UHasselt

menu

UHasselt


Pop-up masterclass

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

< OVERZICHT

Pop-up masterclass "Van storytelling naar storyselling"

PRAKTISCH

15 nov 2017 18.30 uur - 23.30 uur


Boekhandel Dominicanen, Dominicanerkerkstraat 1, 6211CZ Maastricht, Nederland


CONTACTPERSOON

Mevrouw Jothi BLONTROCK

32-11-268633

jothi.blontrock@uhasselt.be


Deze masterclass gaat dieper in op de kunst van het verhalen vertellen in retail. We starten met het verhaal van Katelijn die aan de hand van theorieën voortkomende uit semiotiek en store personality zal focussen op hoe je met het ontwerp van je winkel, de gebruikte vormen en materialen, een verhaal kan vertellen.

Bart zal daaropvolgend dieper ingaan op het gebruik van kleuren en hoe ook deze een verhaal vertellen en een boodschap kunnen converteren naar de klant.

Ton is onze gastheer in deze sessie en laat ons zijn mooiste boekenwinkel van de wereld zien, hij zal ook het verhaal vertellen dat zal gaan over de meerwaarde van het gebouw, de dominicanenkerk, voor hun winkel.  

 

Sprekers

 

 

Katelijn Quartier - UHasselt 

Katelijn Quartier is een postdoctoraal onderzoeker en docente retail design (theorie en praktijk) aan de opleiding interieurarchitectuur van de Faculteit Architectuur en kunst van Universiteit Hasselt. Haar doctoraat dat zij in november 2011 verdedigde, onderzoekt de invloed van verlichting op de perceptie van de sfeer, de beleving van de ruimte (emoties) en het gedrag van consumenten in winkelruimtes. Zij heeft haar werk op diverse internationale conferenties gepresenteerd. Naast haar aanstelling aan de UHasselt is zij eveneens zaakvoerder van Retailology, een retail design consultancy bureau.  

 

Bart Vantigchelt - Color Navigator

 

 

Praktische info 

Datum & tijdstip: dinsdag 15 november 2017 van 18.30 - 23.30 uur

Locatie: Boekhandel Dominicanen, Dominicanerkerkstraat 1, 6211CZ Maastricht, Nederland  - Meer informatie over de bereikbaarheid van Maastricht 

Kostprijs: € 300 excl. btw

 

Meer info