Duitslandjaar: lezing Duitse ambassadeur Rüdiger Lüdeking

Agoralaan Gebouw D

3590 Diepenbeek

Lokaal Auditorium H2

Op 22 en 23 maart vindt in Brussel opnieuw een Europese top plaats waar staatshoofden en regeringsleiders zich onder andere over enkele grote economische vraagstukken zullen buigen.

Op de vooravond van dit politiek gebeuren mogen wij de Duitse ambassadeur Rüdiger Lüdeking verwelkomen op de Universiteit Hasselt. Hij zal hier een lezing geven met als thema ‘Germany and Belgium: European partners facing a polarized and fragmented political landscape’ waarbij de toekomst van Duitsland en België binnen Europa onder de loep genomen wordt.

De toetsing van deze internationale samenwerking is het ideale kader voor de Europese top de daaropvolgende dagen en kadert bovendien perfect binnen het Duitslandjaar van UHasselt.
Kortom: een niet te missen lezing voor iedereen met een interesse voor Europese politiek!

Inschrijven is verplicht en kan via deze module.