Het Vooruitzicht in Oude Gevangenis

campus Hasselt

Martelarenlaan 42

3500 Hasselt

Op woensdag 7 februari organiseren VRT NWS en de UHasselt Het Vooruitzicht – een avond waarin VRT NWS-journalisten hun licht laten schijnen over de macht van de consument, het verdriet van België, verkiezingen in Facebooktijden en het belang van duiding.

Het Vooruitzicht, dat zijn vier compacte lezingen in één avond over brede, actuele thema’s, met ruimte voor vragen én een goed informeel gesprek. Gastvrouw Annelies Beck brengt op 7 februari nog vijf collega’s mee naar de Oude Gevangenis:

• Sven Pichal – Hoe machtig wordt de consument in 2018?
  • Ivan De Vadder – Het verdriet van België: failed state of gidsland?
  • Bram Vandeputte & Pieterjan De Smedt – Bepaalt Facebook straks de verkiezingsuitslag van 2019?
  • Annelies Beck & Willem Van MullemTerzake gefileerd: moet er nog duiding zijn?

Naast al dat luisteren en vragen stellen, kunt u met de virtual reality-bril naar Turkije, China en Myanmar. Of via de Duplex zélf verslag uitbrengen vanop Het Vooruitzicht!

Inschrijven

Toegang is gratis, maar inschrijven is verplicht. Dat doet u via de speciale webpagina.