Het geheim van de Civic University

campus Diepenbeek

Agoralaan Gebouw D

3590 Diepenbeek

Eén dag voor hij UHasselt-eredoctor wordt, komt John Goddard op dinsdag 29 mei naar campus Diepenbeek voor een lezing. Een unieke kans om méér te weten te komen over de Civic University – van de man die internationaal zijn sporen verdiende met de uitwerking van het civic-concept!

Wat ís de Civic University eigenlijk? Waar draait engagement van hoger-onderwijsinstellingen binnen de samenleving om? Hoe kan je dat civic engagement binnen de organisatie verder ondersteunen? Wat betekent het om onderzoeker te zijn in deze 21ste eeuw? En wat zijn zoal de best practices bij andere civic universities?

Tijdens een lezing zal John Goddard (Newcastle University) er dieper op ingaan. Uiteraard krijgt u de kans om hem al uw vragen te stellen.

Deze lezing werpt niet alleen een goed licht op de hele idee van/achter de Civic University, maar biedt ook het nodige inzicht in de toekomst van UHasselt als civic universiteit.

De lezing verloopt in het Engels.

Waar en wanneer?
Dinsdag 29 mei
Campus Diepenbeek – Gebouw D, auditorium A101 – van 14 tot 15 uur

Inschrijven?
Inschrijven voor de lezing kan hier. Graag inschrijven vóór 22 mei.