Pitch Please afsluiten ondernemend academiejaar

32-11-268720

els.huysman@uhasselt.be

Dank je wel!

Want ook jij hebt je steentje bijgedragen aan de positieve startup-cultuur die momenteel door Limburg raast! Met vereende krachten worden jonge, veelbelovende talenten gestimuleerd om goesting te krijgen zich meer ondernemend te gedragen en -wie weet- ooit een eigen zaak op te starten.

Maar hoe moet het nu verder? Wie moet een voortrekkersrol spelen om onze startups nieuwe impulsen te geven? Op welke manier pakken we dit best aan? Samen met alle betrokkenen willen we hierover nadenken en de taakverdeling in het netwerk optimaliseren.

Vanuit Pitch Please, een samenwerkingsverband tussen Stad Hasselt, Universiteit Hasselt en Hogeschool PXL, gooien we de knuppel in het hoenderhok. We brengen jou en de andere stakeholders graag samen voor een inspirerend evenement. Wij zorgen voor enkele boeiende getuigenissen en voor informele netwerkcontacten met interessante collega's uit het startup-werkveld.

Een leerrijke én gezellige avond die je zeker niet mag missen!