Francqui leerstoel - Inaugurale lezing George Yannis

Prof. dr. Tom BRIJS

32-11-269155

tom.brijs@uhasselt.be

Het Instituut voor Mobiliteit is vereerd een Francqui Leerstoel te mogen uitreiken aan Prof. Dr. George Yannis. Hij geeft op dinsdag 19 maart zijn inaugurale lezing met als onderwerp ‘Road safety Challenges in the Digital Era - Is digitalisation boosting road safety?’.

Prof. Dr. Yannis is hoogleraar Verkeersveiligheid en Management aan de National Technical University of Athens (NTUA, Griekenland) waar hij tevens aan de leiding staat van het departement Transportation Planning and Engineering. Hij zal tijdens zijn inaugurale lezing dieper ingaan op de hedendaagse uitdagingen omtrent verkeersveiligheid met focus op de vraag of digitalisatie de verkeersveiligheid al dan niet bevordert.

PRAKTISCH

Dinsdag 19 maart, 18.30 uur Universiteit Hasselt, Campus Diepenbeek, Gebouw D, Auditorium H5 (Agoralaan, 3590 Diepenbeek)

Programma:

• Start 18.30 uur
  • Inaugurale lezing: ‘Road safety Challenges in the Digital Era - Is digitalisation boosting road safety?’
  • Receptie

Wij vragen u om uw aanwezigheid te bevestigen via deze link voor vrijdag 15 maart. Deelname is gratis.

Specifieke lezingen:

• 27 maart om 18.00 uur (Campus Diepenbeek, Gebouw D, Auditorium H6)
  • 24 april om 18.00 uur (Campus Diepenbeek, Gebouw D, Auditorium H6)
  • 21 mei om 18.00 uur (Campus Diepenbeek, Gebouw D, Auditorium H6)

De lezingen worden gehouden in het Engels.