Slotevent Circulair Coachingprogramma Afrika-België

Mevrouw Els HUYSMAN

32-11-268720

els.huysman@uhasselt.be

Om de Sustainable Development Goals (SDG's) te bereiken, zullen organisaties en ondernemers wereldwijd de krachten moeten bundelen. Met het ‘circulair coaching programma’ zetten UHasseltVITOOVO (Ondernemers voor Ondernemers) en VLIR-UOS een gezamenlijke stap om duurzaam ondernemen te bevorderen.

Vijftien Afrikaanse startups en scale-ups volgen in maart 2020 in België een programma met focus op circulaire economie en duurzaamheid.
De partners nodigen u graag uit om kennis te maken met deze ondernemers en inspiratie op te doen voor uw eigen bedrijfsvoering. Afrikaanse ondernemers zijn onder meer meesters in het creëren van meer welvaart met minder hulpmiddelen  en het aanpakken van maatschappelijke uitdagingen. Profiteer van deze gelegenheid om nieuwe ideeën op te doen en uw creativiteit te boosten.

• 19:00 Ontvangst met drankje
  • 19:30 Inleiding