Doctoral School for Health & Life Sciences

Doctoral School for Health & Life Sciences

STARTSESSION TEACHING PROFESSIONALIZATION OF THE FACULTY

Startsessie facultaire onderwijsprofessionalisering
(verplicht voor doctorandi die starten vanaf 1 september 2017)

Om de kwaliteit van het onderwijs binnen onze faculteit te waarborgen, wordt er aan alle startende doctorandi een infosessie op maat aangeboden om kennis te maken met onze opleidingen en het onderwijsconcept. In het eerste luik van deze startsessie worden de curricula en onderwijsvisies toegelicht. Hierbij maken we een onderscheid tussen de opleiding Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie enerzijds en de opleidingen Geneeskunde en Biomedische wetenschappen anderzijds. Doctorandi volgen de sessie van de opleiding waarin zij zelf een onderwijsopdracht zullen opnemen. In een tweede luik wordt een workshop georganiseerd waarin de basis didactische competenties aan bod komen.

Startsession teaching professionalization of the faculty
(Obligatory for PhD students who start their PhD on September 1, 2017 or later)

To guarantee the quality of education within our faculty, we offer all starting PhD students a customized infosession to get to know the curricula of the different study programmes and the teaching concept. This first part of the startsession is specific for PhD students with teaching activities in Rehabilitation sciences and physiotherapy on one hand and Medicine and Biomedical sciences on the other hand. The second part of this startsession is a workshop about the basic didactical skills.

When?

• Edition 1: October 12, 2018 - 14:00-16:00