Field Research Centre

INFODAG FRC gerelateerd onderzoek aan/in/rond het NPHK
Nov 20, 2019

Infomoment onderzoek Field Research Centre

Op 14 December 2019 zal het tweede jaarlijkse infomoment van ‘onderzoek gerelateerd aan het UHasselt Field Research Centre' doorgaan. Het Centrum voor Milieukunde (CMK) nodigt je samen met het NPHK-RLKM en ANB uit op deze dag. Ook van onze partners UAntwerpen, INBO en het PNC/Likona zullen er lezingen zijn.Hopelijk zien we jullie in Terhills Conference Centre op 14/12/2019 van 9u30 tot 13u.

Dit evenement is gratis, maar inschrijven is verplicht.

09.00 uur

Deuren open

09.30 uur

Welkomstwoord (Natalie Beenaerts, UHasselt)