Studie- en Studentenbegeleiding

Studiebegeleiding

Studie- en Studentenbegeleiding

STUDY-2-SUCCEED - GOED VOORBEREID OP JE EXAMENS.

Nu je student bent, word je geconfronteerd met een totaal andere manier van jezelf voorbereiden op en afleggen van examens. Je moet je aanpak én studiemethode dus aanpassen. In deze workshop word je klaargestoomd op het zo goed mogelijk afleggen van je examens. Je leert onder meer strategieën en technieken ontwikkelen die je helpen bij de voorbereiding en het afleggen van examens. Daarnaast krijg je ook tools die je meer controle geven over het examenproces. Je leert bovendien een blok- en examen(actie)plan opstellen. Het uiteindelijke doel is dat je als student meer vertrouwen krijgt tijdens de blok- en examenperiode.

• GRATIS!
  • Na je inschrijving ontvang je onmiddellijk een bevestigingsmail.
  • Maximaal 16 deelnemers per groep
  • 1 sessie van twee uur
  • Enkele dagen voor de workshop ontvang je nog een herinneringsmail met praktische informatie.

INTERESSE?

Schrijf je dan nu in via de link naar jouw opleiding of faculteit.

Ben je ingeschreven, maar kan je toch niet aanwezig zijn? Dan kan je via deze link uitschrijven of je afwezigheid aan de begeleider doorgeven. Zo kan een medestudent je plaats innemen.

Nog vragen? Aarzel dan niet om je studiebegeleider te contacteren!