Studie- en Studentenbegeleiding

Studiebegeleiding

Studie- en Studentenbegeleiding

TIME-2-STUDY - GOED GEPLAND IS HALF GEWONNEN.

De overstap van een goed gevulde lessenrooster in het secundair onderwijs naar een meer "zelf in te vullen" lessenrooster in het hoger onderwijs kan moeilijk zijn. Soms zie je door de bomen het bos niet meer en kan de combinatie van studies en vrije tijd een uitdaging zijn...

Deze workshop helpt je bij het beter plannen en organiseren van je studies. Je krijgt  tips om een haalbare planning voor te bereiden. Daarnaast leer je ook omgaan met onverwachte veranderingen en het bepalen van prioriteiten. Na deze workshop heb je dus alle tricks in je achterzak om een realistische studieplanning op te stellen en je daaraan te houden!

PRAKTISCH?

• GRATIS!
  • Na je inschrijving ontvang je onmiddellijk een bevestigingsmail.
  • Maximaal 16 deelnemers per groep
  • 1 sessie van twee uur
  • Enkele dagen voor de workshop ontvang je nog een herinneringsmail met praktische informatie.

WANNEER?

Dit academiejaar organiseren we deze workshop niet meer. Volgend academiejaar bieden we opnieuw een uitgebreid aanbod aan.

Nog vragen? Aarzel dan niet om je studiebegeleider te contacteren!