Universiteitsfonds

Een samenwerking die blijft duren

EEN SAMENWERKING DIE BLIJFT DUREN

SPONSORING VAN INFRASTRUCTUUR

UHasselt biedt uw bedrijf de mogelijkheid om onze auditoria, gebouwen, labo’s… te sponsoren. U kunt in dat geval rekenen op zichtbaarheid of kunt zelfs uw naam schenken aan het bewuste auditorium, gebouw, labo… Een unieke kans: onze campussen trekken elke dag vele honderden studenten, onderzoekers, medewerkers én bezoekers uit binnen- en buitenland.

SPONSORING VAN ONZE EVENTS

Als strategisch sponsor van onze evenementen – congressen, lezingen, symposia… – komt de naam van uw bedrijf op uitnodigingen, merchandise

SPONSORING VAN PRIJZEN

Wil u uw naam liever verbinden aan een prijs voor beloftevolle studenten/wetenschappers, excellent onderzoek, opmerkelijke masterproeven of doctoraatsproefschriften? Dat kan! Uw bedrijf krijgt in de aanloop naar, tijdens en na de uitreiking de nodige exposure. En: u bouwt een band op met (jong) talent.

ONZE COMMUNITY

Als sponsor/donateur maakt u automatisch deel uit van onze community van studenten, alumni, professoren, onderzoekers en medewerkers. We houden u op de hoogte van al het UHasselt-nieuws via onze nieuwsbrief, ons magazine én jaarverslag. En: u krijgt een uitnodiging in de bus voor grote academische ceremonies, interessante lezingen, een blik achter de schermen…

SPONSORING PRAKTISCH

Als sponsor krijgt u in ruil voor de gegeven steun zichtbaarheid. Dit door vermelding van het logo of andere promotionele aandacht. Aangezien een fiscaal attest alleen mogelijk is voor een gift zonder tegenprestatie kunnen we u bij sponsoring geen fiscaal attest bezorgen.

Bij sponsoring ontvangt men een welbepaalde tegenprestatie: de naam, logo, enz. worden getoond (op website, banner, brochures, enz.)  Het is geen “schenking om niet” zoals bij een gift. Ook bij sponsoring worden de gelden ingezet voor vrij en onafhankelijk, belangeloos onderzoek en/of onderwijs.

UHasselt zal voor de sponsorovereenkomst een factuur opmaken en uitreiken aan de sponsor, rekening houdend met de btw-wetgeving (in België met 21% BTW).

___________

Meer weten over onze UHasselt-community?
Lees hier aan wat u zich zoal mag verwachten!