Universiteitsfonds

Een samenwerking die blijft duren

EEN SAMENWERKING DIE BLIJFT DUREN

SPONSORING VAN INFRASTRUCTUUR

UHasselt biedt uw organisatie/serviceclub de mogelijkheid om onze auditoria, gebouwen, labo’s… te sponsoren. U kunt in dat geval rekenen op zichtbaarheid of kunt zelfs uw naam schenken aan het bewuste auditorium, gebouw, labo… Een unieke kans: onze campussen trekken elke dag vele honderden studenten, onderzoekers, medewerkers én bezoekers uit binnen- en buitenland.

SPONSORING VAN ONZE EVENTS

Als strategisch sponsor van onze evenementen – congressen, lezingen, symposia… – komt de naam van uw organisatie/serviceclub op uitnodigingen, merchandise

SPONSORING VAN PRIJZEN

Wil u uw naam liever verbinden aan een prijs voor beloftevolle studenten/wetenschappers, excellent onderzoek, opmerkelijke masterproeven of doctoraatsproefschriften? Dat kan! Uw organisatie/serviceclub krijgt in de aanloop naar, tijdens en na de uitreiking de nodige exposure. En: u bouwt een band op met (jong) talent.

ONZE COMMUNITY

Als sponsor/donateur maakt u automatisch deel uit van onze community van studenten, alumni, professoren, onderzoekers en medewerkers. We houden u op de hoogte van al het UHasselt-nieuws via onze nieuwsbrief, ons magazine én jaarverslag. En: u krijgt een uitnodiging in de bus voor grote academische ceremonies, interessante lezingen, een blik achter de schermen…

___________

Meer weten over onze UHasselt-community?
Lees hier aan wat u zich zoal mag verwachten!