Logo UHasselt

menu

Internationaal


Internationaal

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

< OVERZICHT

Fairtrade @school

PRAKTISCH

16 mei 2013 - 17 mei 2013


UHasselt meent het! En jij?

UHasselt staat achter het verhaal van Fair Trade en duurzame, lokale landbouw en wenst dat dankzij de campagne Fairtrade @school verder in de kijker te zetten. Dit jaar vindt de actie plaats op 16 en 17 mei, een kans om studenten en personeel te overtuigen van het belang van fair trade. Meen jij het ook? Dan is het volgende niet te missen!

Wanneer?

16 mei (campus Hasselt – ‘t Gerecht)
17 mei (campus Diepenbeek gebouw D – restaurant)

Wat?

Op die dagen wordt een (h)eerlijke lunch aan een eerlijke prijs aangeboden in de restaurant: voor slechts 4€ krijg je een lunchpakket met 2 broodjes, een Oxfam drankje, een stukje fruit, zoete verrassingen en een Oxfam kortingsbon van 2€!

Zin in warm eten? Ga dan voor het gerecht van de IndiĆ«rs, winnaars van de Wereldavond! Hun heerlijke winnende gerecht, Indian fried chicken, wordt geserveerd in de restaurants voor de eerlijke prijs van 5,42€.

En is er dan nog plekje voor een dessert? De fair trade mango-mousses of quinoa wafels zijn zeker niet te missen!

 

Tussen 11 en 14 uur zal Oxfam Wereldwinkel Hasselt aanwezig zijn (16 mei: Panopticum, 17 mei: Agora) en eerlijke producten verkopen.
Pssst: je kunt meteen genieten van je kortingsbon: ga naar de Oxfam stand en ruil je bon in tegen lekkere en leuke fairtrade producten.

Aarzel niet en draag je eigen steentje bij aan het fairtrade verhaal!

Smakelijk eten!

Meer info