Logo UHasselt

menu

Lerend Netwerk Onderzoek, Innovatie & Internationalisering


In de kijker

Lerend Netwerk Onderzoek, Innovatie & Internationalisering

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

< OVERZICHT

International project writing sessies

International project writing sessies
PRAKTISCH

09 apr 2018 - 16 apr 2018CONTACTPERSOON

Mevrouw Stephanie FRERE

32-11-268015

stephanie.frere@uhasselt.beInschrijven

9 april (13u30 – 17u, OG B1.1, campus Hasselt): “een VLIR-UOS project en logframe formuleren”

De sessie van 9 april focust op de VLIR-UOS TEAM oproep 2019 (open tot 7 juni) en wordt gegeven door Koen de Koster, M&E expert van VLIR-UOS.

De sessie zal in grote mate handelen over de formulation guidelines van de VLIR-UOS call SI/TEAM/JOINT 2019. De sessie is vooral gericht op academici die een project met een ontwikkelingsland wensen te ontwikkelen, voor deze call of in de toekomst. Het is noodzakelijk om de projectoproep en de diverse bijlagen reeds doorgenomen te hebben. Er wordt ook aangeraden om een draft voor te bereiden met de basis informatie over uw projectidee (land, thema, instelling, doelstellingen).

Er zal aandacht gegeven worden aan de Theory of Change (logical framework, indicatoren, het formuleren van doelstellingen/resultaten, risico’s en operationele planning).

 

16 april (13u – 16u30, A5, Diepenbeek): Project Writing workshop

Deze interactieve workshop wordt gegeven door PNO. Het eerste gedeelte biedt antwoorden op de volgende vragen: Waarop letten bij het schrijven van een aanvraag, hoe krijg je de evaluator meteen mee in je verhaal, hoe laat je de sterke punten genoeg naar voren komen, hoe bouw je een goed werkplan en realistisch budget op, hoe creëer je een consortium en hoe volg je het op, enz.

Tijdens het tweede deel gaan jullie aan de slag met duo-evaluatie van projectvoorstellen: waarom is de ene beter, wat ontbreekt, hoe zou u zwakke stukken verbeteren, enz.

Inschrijven