Logo UHasselt

menu

Zwangerschapsvergiftiging - LimPrOn


Zwangerschapsvergiftiging - LimPrOn

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

STEUN LIMPRON

Het Limburg Pre-eclampsie Onderzoek (LimPrOn) wil bouwen aan een gespecialiseerde zorg die afgestemd is op elke patient. De jarenlange onderzoeken van Prof. dr. Gyselaers zorgen vandaag voor een basis waarmee de patient al sterk geholpen kan worden. Dit onderzoek kwam in eerste instantie tot stand door beurzen van UHasselt en de overheid. Er blijft desondanks nood aan verder onderzoek, verdere ontwikkeling van de technieken en van de opvolgingsmethoden om steeds betere, gepastere preventie- en behandelingsmethoden te bieden. Onderzoek, maar ook de opleiding van vroedvrouwen of onderzoekers, kost echter tijd en geld.

Om dit te bereiken, is uw steun van immens belang!

Doneer zelf een bijdrage, organiseer een leuke actie waarvan de opbrengst naar het Limburgs Pre-eclampsie Onderzoek kan gaan of een wetenschappelijke lezing waar onze onderzoekers komen vertellen over de problematiek. Laat het ons weten!

Uw financiële steun kan via de volgende gegevens:
Naam: Universiteit Hasselt
Adres: Martelarenlaan 42, 3500 Hasselt, Belgie
Rekeningnummer: BE89 3350 2199 3885 (BIC: BBRU BE BB) met vermelding van: LIMPRON

Bij een gift van minimaal 40 euro (op jaarbasis) ontvangt u een fiscaal attest. Dit geeft recht op een belastingsvermindering van 45% van het bedrag, los van hoeveel uw inkomen bedraagt.