Logo UHasselt

menu

Biomedische wetenschappen


Biomedische wetenschappen

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

TOELATINGSVOORWAARDEN

Rechtstreeks:

  • vanuit de bachelor in de biomedische wetenschappen (BMW) of bachelor geneeskunde (GEN)
  • vanuit de bachelor in de biologie (optie Moleculaire Biologie en Biotechnologie en optie Biochemie) of chemie (optie Biochemie), mits opnemen van een voorgeschreven keuzepakket in deze bacheloropleidingen van de Universiteit Hasselt

Toelating van academische bacheloropleidingen:

Voor bachelors in de biochemie, biotechnologie, diergeneeskunde, toegepaste biologische wetenschappen of aanverwante opleidingen oordeelt de examencommissie van de masteropleiding BMW over de toelating op basis van het dossier van de kandidaat. Indien noodzakelijk wordt er een voorbereidingsprogramma uitgewerkt.

Toelating van professionele bacheloropleidingen:

  • Voor professionele bachelors in de biomedische laboratoriumtechnologie (afstudeerrichting medische laboratoriumtechnologie) en voor professionele bachelors in de agro- en biotechnologie (afstudeerrichting biotechnologie, specialisatie cel- en gentechnologie) is een schakelprogramma voorzien.
  • Voor aanverwante professionele bacheloropleidingen oordeelt de examencommissie van de masteropleiding BMW over de toelating op basis van de vooropleiding van de kandidaat en kan een aangepast schakelprogramma opgesteld worden.

Programma

programma >> 

Vragen?

Brigitte Gielen: 011 26 85 01 ofbrigitte.gielen@uhasselt.be
Heleen Vliex: 011 26 86 91 ofheleen.vliex@uhasselt.be