Biomedische wetenschappen

TOELATINGSVOORWAARDEN

Rechtstreeks:

• vanuit de bachelor in de biomedische wetenschappen (BMW)
  • vanuit de bachelor in de biologie of chemie (optie Levenswetenschappen, LW), mits opnemen van een voorgeschreven keuzepakket in de bacheloropleiding biologie of chemie (optie LW) van de Universiteit Hasselt

Toelating van academische bacheloropleidingen:

Voor bachelors in de biochemie, biotechnologie, geneeskunde, diergeneeskunde, toegepaste biologische wetenschappen of aanverwante opleidingen oordeelt de examencommissie van de masteropleiding BMW over de toelating op basis van het dossier van de kandidaat. Indien noodzakelijk wordt er een voorbereidingsprogramma uitgewerkt.

Toelating van professionele bacheloropleidingen:

• Voor professionele bachelors in de (bio)medische laboratoriumtechnologie, biochemie, en aanverwante professionele bacheloropleidingen oordeelt de examencommissie van de masteropleiding BMW over de toelating op basis van de vooropleiding van de kandidaat en kan een aangepast schakelprogramma opgesteld worden.
  • Voor professionele bachelors in de biotechnologie van de Hogeschool PXL is een schakelprogramma voorzien (87 studiepunten)

programma >>

Vragen?