Logo UHasselt

menu

Biomedische wetenschappen


Biomedische wetenschappen

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

SCHAKELPROGRAMMA

Doel

Doel van het schakelprogramma is de professionele bachelor in de biotechnologie (PXL) afstudeerrichting cel- en gentechnologie op het instapniveau van de masteropleiding te brengen. Professionele bachelors in de biotechnologie (PXL) afstudeerrichting omgevingstechnologie worden op het instapniveau van de masteropleiding afstudeerrichting milieu en gezondheid gebracht.

 

Credits

Wanneer je slaagt voor een opleidingsonderdeel van het schakelprogramma ontvang je een credit. Om toegelaten te worden tot de masteropleiding dien je de doelstellingen van het programma in voldoende mate bereikt te hebben. Je krijgt echter geen diploma of getuigschrift.

 

Vereiste begincompetenties en toelatingsvoorwaarden

Vereiste begincompetenties en toelatingsvoorwaarden >>

 

Omvang

Het schakelprogramma voor de master in de biomedische wetenschappen heeft een omvang van 74 studiepunten. De opleidingsonderdelen van het eerste deel van het schakelprogramma (14 à 17 studiepunten) kunnen opgenomen worden tijdens de professionele  bacheloropleiding biotechnologie. De student krijgt slechts toelating om het tweede deel (57 à 60 studiepunten) op te nemen na het behalen van zijn bachelordiploma aan de PXL. De studenten volgen samen met de andere studenten les.

 

Programma

programma >> 

 

Vragen?

Brigitte Gielen: 011 26 85 01 of brigitte.gielen@uhasselt.be
Heleen Vliex: 011 26 86 91 of heleen.vliex@uhasselt.be