Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie

SCHAKELPROGRAMMA

Doel

Doel van het schakelprogramma is de graduaten in de kinesitherapie op het instapniveau van de masteropleiding te brengen.

Credits

Wanneer je slaagt voor een opleidingsonderdeel van het schakelprogramma ontvang je een credit. Om toegelaten te worden tot de masteropleiding dien je de doelstellingen van het programma in voldoende mate bereikt te hebben. Je krijgt echter geen diploma of getuigschrift.

Vereiste begincompetenties en toelatingsvoorwaarden

Het schakelprogramma is bedoeld voor graduaten in de kinesitherapie. Mocht je toch willen inschrijven met een andere vooropleiding, dien je individuele goedkeuring aan te vragen bij de examencommissie master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie.

Omvang

Je volgt lessen uit het programma van het eerste, tweede of derde bachelorjaar - samen met andere studenten. Dit betekent dat er soms overlappingen zijn in het uurrooster.

schakelprogramma revalidatiewetenschappen en kinesitherapie

Vragen?