Logo UHasselt

menu

Interieurarchitectuur


Masteropleiding interieurarchitectuur

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

SCHAKELPROGRAMMA

Doel

Doel van het schakelprogramma is de professionele bachelor interieurvormgeving op het instapniveau van de masteropleiding te brengen.. Andere professionele bachelors kunnen een aanvraag indienen bij de voorzitter van de examencommissie interieurarchitectuur.

 

Credits

Wanneer je slaagt voor een opleidingsonderdeel van het schakelprogramma ontvang je een credit. Om toegelaten te worden tot de masteropleiding dien je de doelstellingen van het programma in voldoende mate bereikt te hebben. Je krijgt echter geen diploma of getuigschrift.

 

Vereiste begincompetenties en toelatingsvoorwaarden

Professionele bachelors in de interieurvormging worden rechtstreeks toegelaten tot het schakelprogramma. Andere professionele bachelors kunnen een aanvraag indienen bij de voorzitter van de examencommissie interieurarchitectuur

 

Omvang

Het schakelprogramma voor de master interieurarchitectuur wordt gevolgd door studenten met een professionele bachelor in interieurvormgeving en omvat 48 studiepunten. Je kiest uit twee ontwerpstudio's (9 studiepunten elk) en de opleidingsonderdelen 'constructie en materiaalleer' die gelinkt zijn aan de ontwerpstudio's (3 studiepunten elk). Je volgt lessen uit het programma van het eerste, tweede en derde bachelorjaar - samen met de andere studenten. Dit betekent dat er soms overlappingen zijn in het uurrooster. 

 

Programma

schakelprogramma interieurarchitectuur>>  (zie rubriek "Toelatingsvoorwaarden en bijkomend advies")

 

Vragen?

Alida Van Wijck:  alida.vanwijck@uhasselt.be