Logo UHasselt

menu

Toegepaste economische wetenschappen


Toegepaste economische wetenschappen

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

SCHAKELPROGRAMMA

Doel

Doel van het schakelprogramma is de professionele bachelor in het bedrijfsmanagement (alle afstudeerrichtingen) op het instapniveau van de masteropleiding te brengen. Andere professionele bachelors kunnen een aanvraag indienen bij de voorzitter van de examencommissie.

Credits

Wanneer je slaagt voor een opleidingsonderdeel van het schakelprogramma ontvang je een credit. Om toegelaten te worden tot de masteropleiding dien je de doelstellingen van het programma in voldoende mate bereikt te hebben. Je krijgt echter geen diploma of getuigschrift.

Omvang

Het schakelprogramma voor de master in de TEW is 63 studiepunten, wat overeenkomt met één jaar voltijdse studie. De studenten volgen samen met de andere studenten les zowel in het 1ste, 2de als 3de bachelorjaar. Dit maakt dat je soms overlappingen hebt in de roosters en anderzijds onderwijs volgt in zowel kwartielsysteem (eerste jaar) als in het semestersysteem. Voor sommige opleidingsonderdelen dien je bovendien de volgtijdelijkheid te respecteren. Het is aanbevolen om vooraf de septembercursus wiskunde te volgen.   

Programma