StudentStartUP

Studeren en Ondernemen: dat kan samen!

StudentStartUP

Studenten UHasselt streven naar eerste plaats in de Start Academyfinale van Vlajo    9 apr 2018

9 apr 2018

Deze vier studenten (foto: Van links naar rechts: Mathys Awouters, Toegepaste Economische Wetenschappen UHasselt- Kem Maria Kay, PXL Biotechnologie - Nadia Burke, Handelsingenieur UHasselt -  Abiola Omolola Ogundiran, Business Process Management UHasselt) leerden elkaar twee maanden geleden kennen toen ze het winnende team werden van de brainstormdag "Innovation Station" georganiseerd door Pitch Please.
Uit de 76 teams die deelnamen aan de ideeënwedstrijd Start Academy, is AMIgrow één van de 6 finalisten die op woensdag 18 april hun finale pitch geven.
AMIgrow "Onze applicatie is een virtuele buddy die pestgedrag en misbruik detecteert door een veilige ruimte te creëren waarbinnen kinderen hun gevoelens kunnen uiten. Als er problemen vastgesteld worden, verwijst de app door naar experten. De komende periode volgt een test-en onderzoeksfase. De exacte lanceringsdatum is nog niet gekend. We krijgen heel veel ondersteuning van onze Vlajo-coach Marc Vanderheyden, mede-oprichter en eigenaar van Spikes, een softwarebedrijf dat 60 mensen tewerkstelt ".
Ga mee met de bus en/of stem op AMIgrow voor de prublieksprijs!
- 50% van de punten zijn te verdienen via online public voting: https://nl.surveymonkey.com/r/2R7TZTP
- 50% van de punten komen via de stemming van het publiek in de zaal tijdens de grote finale op 18 april.
Schrijf je snel in via: www.start-academy-finale.be