Studenten industrieel ingenieur ‘daten’ met jonge alumni    28 nov 2017

Studenten industrieel ingenieur ‘daten’ met jonge alumni
28 nov 2017

Maar liefst 300 studenten industrieel ingenieur (UHasselt/KU Leuven) maakten tijdens de Avond van de Jonge Professional kennis met nog-niet-zo-lang-geleden-afgestudeerde industrieel ingenieurs. De avond moet eerste- en tweedejaars helpen bij de keuze voor dé juiste afstudeerrichting.

Tijdens drie sessies konden de eerste- en tweedejaarsstudenten industrieel ingenieur op campus Diepenbeek kennismaken met zo’n 60 jonge, succesvolle UHasselt/KU Leuven-alumni en peilen naar hún ervaringen op de jobmarkt.

“Dankzij de opbouw van de bacheloropleiding kunnen onze studenten hun interesses geleidelijk aan ontdekken vooraleer ze een specifieke afstudeerrichting moeten kiezen”, zegt decaan Marc D’Olieslaeger. “Door informatie- en netwerkmomenten als deze helpen we hen om een weloverwogen keuze te maken.” Ook studenten industrieel ingenieur uit hogere jaren waren welkom op de Avond. “Voor hen was het een uitgelezen moment om al contacten te leggen met het werkveld.”