Eerste inschrijvingen nieuwe academiejaar UHasselt van start    29 jun 2018

Eerste inschrijvingen nieuwe academiejaar UHasselt van start
29 jun 2018

Op 29 juni gingen de inschrijvingen voor het nieuwe academiejaar 2018 -2019 van start. Het was Joshua Eben die zich als eerste student inschreef aan UHasselt. Joshua zal Revalidatiewetenschappen volgen.

Joshua en zijn vader waren er al vroeg bij vanmorgen om in te schrijven. “We vertrekken met vakantie, dus willen we dit al in orde hebben.” Vertelt de 18-jarige Joshua. “UHasselt is voor mij een heel logische keuze, dicht bij huis. Ik woon namelijk in Boxberg, Genk.

En dat Joshua Revalidatiewetenschappen wil volgen is ook geen verrassing. “Mijn vader is kinesist. Het zit dus in de familie”, vertelt Joshua. “Wie weet kan hij ooit mijn zaak overnemen”, vult zijn trotse vader aan.

Joshua kreeg als eerste nieuwe student aan de UHasselt alvast een cadeau aangereikt door onze vice-rector Karin Coninx. Een cadeaubon van 50 euro van onze campusshop XOD. Ideaal voor vakantielectuur of zijn eerste cursussen mee aan te kopen.  We wensen Joshua alvast alle succes en mooie momenten tijdens zijn studie aan UHasselt.

Inschrijvingen open

Inschrijven aan UHasselt kan tot 10 juli. Daarna gaan onze diensten even op vakantie. Vanaf 16 augustus kunnen toekomstige studenten zich opnieuw inschrijven en dat tot en met 1 oktober.

Meer info op www.uhasselt.be/inschrijven