De Warmste Week 2019    18 dec 2019

De Warmste Week 2019
18 dec 2019

Wat was het weer warm de afgelopen weken aan UHasselt! Van koekjes tot hot-dog van wandelen tot pingpongen, alles kon voor de Warmste Week. De kaap van 13000 euro is al vlotjes gerond met nog niet alle centen geteld. Het geld gaat naar diverse goede doelen, waaronder jongerenwerking Habbekrats die alvast kan rekenen op een mooie bijdrage van 10 000 euro.

Habbekrats heeft huizen in St.-Truiden en Hasselt en kan een financieel duwtje in de rug best gebruiken. En ze zijn enorm blij dat UHasselt hun initiatief steunt: "De jeugd is goed bezig! Dat is de slogan die wij met Habbekrats met heel ons hart en ziel uitdragen. Bij Habbekrats gaan wij op zoek naar de held in ieder kind. Dankzij jullie warme steun en jullie hartverwarmende acties kunnen we kwetsbare kinderen en jongeren meer participatiekansen bieden, hun weerbaarheid vergroten en belemmerings- of achterstellingsmechanismen opheffen of tegengaan. Samen met jullie hebben we nogmaals bewezen dat een echte warme samenleving bestaat, als jij dat wil! Daarvoor duizend maal dank!"