Eerste studenten schrijven zich in voor nieuw academiejaar    28 jun 2019

Eerste studenten schrijven zich in voor nieuw academiejaar
28 jun 2019

Op 28 juni gingen de inschrijvingen voor het academiejaar 2019-2020 aan UHasselt van start. De 19-jarige Branco Delaconcorde, die rechten zal gaan studeren, was er als eerste bij om zich in te schrijven.

Om iets na 9 uur ’s ochtends kwamen Branco en zijn moeder aan op campus Hasselt voor de inschrijving en daar werden ze meteen verrast door rector Luc De Schepper. Hij verraste Branco als eerste inschrijver met een waardebon van 50 euro van campusshop Xod. Ideaal om binnenkort alvast zijn eerste cursussen mee aan te kopen!

“Dat was een leuke verrassing, ja”, lacht Branco. De keuze voor UHasselt was volgens hem snel gemaakt. “Het is dicht bij huis en ik kon hier een richting studeren die mij echt ligt”, legt hij uit.

Branco koos voor een opleiding rechten en gaat er voor de volle 100% voor. “Ik heb echt zin om met de opleiding te starten want rechten is helemaal mijn ding. Ik heb nog even getwijfeld maar uiteindelijk dacht ik: ‘het is nu of nooit’ en voila, ik heb het gewoon gedaan!”.

We wensen Branco en alle andere inschrijvers alvast enorm veel succes en mooie momenten toe tijdens zijn studie aan UHasselt.

Inschrijvingen open

Inschrijven aan UHasselt kan tot en met 10 juli. Daarna gaan onze diensten even op vakantie. Vanaf 19 augustus kunnen toekomstige studenten zich opnieuw inschrijven en dat tot en met 1 oktober.

Meer info op www.uhasselt.be/inschrijven