Hoe ondernemend is Limburg?    3 jun 2020

Hoe ondernemend is Limburg?
3 jun 2020

CONTACTPERSOON

Prof. dr. Pieter VANDEKERKHOF

32-11-268712

pieter.vandekerkhof@uhasselt.be

Neem deel aan het Limburgonderzoek!

UHasselt en Het Belang van Limburg onderzoeken samen hoe ondernemend Limburg is en hebben jouw hulp nodig. “In deze tijden van corona is dit onderzoek meer dan ooit relevant,” zegt professor Pieter Vandekerkhof van het RCEF (Research Center for Entrepreneurship and Family firms), “want de economische uitdagingen zijn enorm. Door dit onderzoek krijgen we een goed beeld van ondernemerschap in Limburg en dat is nodig om de Limburgse economie door deze crisis te loodsen en weer te laten heropleven.”

Hoe meer Limburgers deelnemen, hoe scherper het beeld van het ondernemersklimaat dat het onderzoek oplevert. Dus ook niet-ondernemende Limburgers worden aangemoedigd de enquête in te vullen, want ook zij kunnen heel wat relevante input voor het onderzoek leveren.

Deze bevraging past in het tweede luik van het grote Limburgonderzoek dat het Onderzoekscentrum Regioanalyse (ORA) van UHasselt en Het Belang van Limburg opzetten. In meerdere fases wordt de mening van Limburgers bevraagd over thema’s die essentieel zijn voor de regio.

Neem hier deel aan het onderzoek

Met 20 minuten van jouw tijd lever je zo een relevante bijdrage aan de economische toekomst van Limburg.