UHasselt kleurt PAARS    15 mei 2020

UHasselt kleurt PAARS
15 mei 2020

Vrijdag 15 mei is het Internationale Dag tegen Holebifobie en Transfobie. Hoger onderwijsinstellingen en scholen wereldwijd tonen vandaag met de campagne PAARS hun solidariteit met LGBT+-jongeren. Ook UHasselt sluit bij de campagne aan.

"Aan UHasselt zijn we onbevooroordeeld en hechten we het grootste belang aan diversiteit", zegt rector Luc De Schepper, "en dus dragen we met veel plezier de boodschap van de PAARS-campagne mee uit."
Het was natuurlijk de bedoeling dat de UHasselt-campussen op deze dag paars zouden kleuren. Maar omdat het coronavirus daar anders over heeft beslist, tonen we ons paarse hart online.
Ook StuRa heeft de campagne digitaal omarmd en de studenten opgeroepen zich van hun meest paarse kant te tonen. Volg jij hun voorbeeld en dat van de rector? Draag iets paars en toon je solidair met #paarstoday.