Wie wordt rector van UHasselt?    9 jun 2020

Wie wordt rector van UHasselt?
9 jun 2020

Wacht je in spanning af wie de nieuwe rector van UHasselt wordt? Houd dan donderdag 11 juni vanaf 14 uur de website en social mediakanalen van UHasselt in de gaten want na de bijeenkomst van het kiescollege wordt het resultaat van de eerste stemronde bekendgemaakt.

Die eerste stemronde is gisteren, 8 juni, gestart en duurt nog tot en met morgen, woensdag 10 juni. De kandidaat die in de eerste ronde meer dan 50% van de stemmen haalt, wordt de nieuwe rector van UHasselt. Haalt geen enkele kandidaat meer dan 50% van de stemmen, dan volgt een tweede stemronde van 17 tot en met 19 juni.

Alle details over de rectorverkiezing, inclusief de beleidsplannen van de kandidaten -de professoren Ivo Lambrichts, Piet Pauwels en Bernard Vanheusden- lees je op rectorverkiezingen 2020. Op deze pagina's wordt ook het resultaat van de stemming bekendgemaakt.