Logo UHasselt

menu

UHasselt


Nieuws

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

< OVERZICHT

De campus vandaag...    23 nov 2010

23 nov 2010

De resterende problemen in de practicazalen worden aangepakt, zodat de laboratoriumpractica in steeds normalere omstandigheden kunnen verlopen. Op donderdag 25 november, gaan ook de researchblokken van start.

Er blijven problemen met de temperatuurregeling. Eind van deze week zijn alle componenten van de meet- en regelsystemen gedroogd en gecontroleerd, en dan maken we de timing voor de herstelling en/of vervanging. Onze eerste prioriteit is dat u geen koude lijdt! Het is echter onbegonnen werk om systematisch de temperatuur manueel bij te stellen, dus hier en daar zal het te warm zijn. 

Er blijven nog technische problemen met de verluchting van meerdere lokalen, namelijk de ‘middenlokalen’ in de blokken B, C en E, alsmede B4 en B5.  Dit zijn geen lokalen met laboratoriumactiviteiten: dus hier kan een verluchting via deuren en ramen volstaan voor enkele dagen. Herstelling wordt einde volgende week verwacht.

Vanaf 19 uur ’s avonds is het gebouw gesloten en het wordt ‘s nachts continu bewaakt door Cobelguard.

BELANGRIJK: Zet vrijdagavond alle apparatuur uit, want in het weekend zal de stroom misschien meerdere keren aan- en uitgaan bij de omschakeling van de noodgroepen.

(24/11/2010 om 17 uur)