Olyfran-32

JUNIOR & MAX (2e en 3e graad)

Prijzen JUNIOR & MAX

PRIJZEN JUNIOR & MAX

Elk jaar zijn er leuke prijzen te winnen door deel te nemen aan Olyfran.  Zo kan Olyfran voor de 32ste editie (2018-2019) alvast rekenen op:

Voor de deelnemers JUNIOR en MAX-ASO, - HAN, - TKSO:

• elke deelnemer ontvangt het gegeerde Olyfranlatje
  • 4 smartphones vanwege INTERCULTURALIS VZW
  • 4 Asterix stripboxen vanwege INTERCULTURALIS VZW
  • 2 taalstages vanwege CERAN LINGUA INTERNATIONAL (Spa)
  • voor alle Toplaureaten op de prijsuitreiking een kortingsbon van 50 euro voor een zomertaalvakantie vanwege ROELAND VZW
  • 1 Roeland taalstage vanwege de Franse Ambassade
  • 2 taalvakanties van CLIP voor een leerling in Naussac of Villeneuve (Frankrijk)
  • 1 bootcamp Frans vanwege Ruysschaert Language Academy
  • een kortingsbon van 50 euro voor een taalstage naar keuze voor de deelnemers vanwege Ruysschaert Language Academy
  • NMBS Interrail treintickets
  • 3 e-readers geschonken door de Organisation Internationale de la Francophonie
  • 800 Kinepolis filmtickets
  • 75 exemplaren van 'Grammaire 2000', geschonken door uitgeverij Plantyn
  • 75 exemplaren van 'Bescherelle: de kunst van het vervoegen', waarvan 50 geschonken door uitgeverij Averbode
  • Cideb boekjes geschonken door uitgeverij Van In
  • boeken vanwege de heer Gaëtan Poelman, Algemeen Afgevaardigde van de Délégation Générale du Gouvernement de la Flandre (Paris)
  • boeken, boekenbonnen en kwaliteitspennen vanwege de heer Geert Bourgeois (Vlaams Minister-President), mevrouw Hilde Crevits (Vlaams Minister van Onderwijs), Prof. dr. Luc de Schepper (Rector Universiteit Hasselt), de heer Charles Michel (Federaal Eerste Minister), mevrouw Marie-Martine Schyns (Ministre de l'Education), de heer Didier Reynders (Federaal Minister van Buitenlandse Zaken), de heer Herman Reynders (Gouverneur provincie Limburg), mevrouw Sophie Thévenoux (Ambassadeur van Monaco), de heer Guy Vanhengel (Minister van Externe betrekkingen van de Brusselse hoofdstedelijke regering), mevrouw Inga Verhaert (Gedeputeerde onderwijs provincie Antwerpen), de heer Ben Weyts (Vlaams Minister van Toerisme).
  • het diploma "Toplaureaat" voor alle Toplaureaten (= effectieve deelnemers aan Finaleronde en Tweetaligen die uitgenodigd worden voor de Proclamatie)
  • het diploma "Laureaat" voor de 5 % beste deelnemers (tenzij reeds Toplaureaat)
  • het certificaat "Laureaat" voor de daaropvolgende 5 %
  • de unieke Olyfran-rugzak voor elke Toplaureaat
  • meer dan duizend boeken en CD's vanwege diverse sponsors

Voor de deelnemers MAX-BSO (toe te kennen door de scholen):

• Zelfde regeling als voor CADET
  • Meerdere bonnen ter waarde van 150 euro voor een Parijstrip (ICE trein en logement naar keuze) vanwege INTERCULTURALIS VZW

Voor de scholen:

• 2 ijzersterke maar knusse zitbanken uit gerecycleerd plastiek vanwege Eco-Oh
  • 1 zomertaalvakantie vanwege ROELAND VZW (GENT) + 3 kortingsbonnen van 250 euro voor zomertaalvakanties
  • 1 gratis stadsbezoek voor 50 leerlingen in Namen of Luik vanwege ROELAND VZW
  • pakketten didactisch materiaal
  • 20 gratis abo's op "Le français dans le monde"
  • 20 gratis abo's op "Profff"
  • 10 scholen krijgen een pakket gezelschapsspelen (bestaande uit 4 spelen) vanwege Clipper
  • 40 boekjes '100 x créatif en langues' vanwege ROELAND VZW

Voor de leraars-PC:

• 1 gratis filmticket per volledige schijf van 20 inschrijvingen.  De leraar-PC kan de tickets zelf toewijzen aan verdienstelijke leerlingen.

Waarom een borg voor reiswinnaars?

• Klik hier voor meer info over de borg die reiswinnaars dienen te betalen.

En nog zoveel meer...  Een prijs ontvangen is natuurlijk fijn, maar denk eraan: "Deelnemen is belangrijker dan winnen."