Logo UHasselt

menu

Onderzoek


Onderzoek UHasselt

Onderzoek

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

Projecten van Peter FEYS


Recente projecten


Projectovereenkomsten onderzoek

Onderzoeksproject ingediend bij Promobilia: Inzicht in loopgerelateerde vermoeidheid bij MS-patiënten: kinetische en kinematische ganganalyse bij verschillende MS-groepen & gezonde mensen  (R-12105)
De effecten van motorische vermoeidbaarheid protocollen op cognitief-motorische dubbeltaak prestatie bij personen met MS.  (R-11126)
Joke Raats: Een testing van de romp, schouder en arm bij neurologische patiënten. Betrouwbaarheid, validiteit en de onderliggende relatie tussen romp, schouder en arm.  (R-11164)
Wandelgerelateerde vermoeidheid bij personen met MS: psychometrische eigenschappen van cognitieve en coördinatie vermoeibaardheidsmetingen en proof-of-concept van een revalidatie-interventie.  (R-11910)
IOF mandaat RWS : Yvette Kerkum  (R-10888)
Betrouwbaarheid tussen dagen en gelijktijdige validiteit van uitkomstmaten voor pijn bij personen met multiple sclerose  (R-11659)
Onderzoek naar de precisie in voorspellende codering tijdens wandelen op muziek en metronoom bij personen met progressieve multiple sclerosis en cerebellaire aandoening.  (R-11783)
Wandelvermoeibaarheid bij personen met MS: psychometrische eigenschappen van meting voor cognitieve en coordinatie-vermoeibaarheid en proof-of-concept van een revalidatie interventie.  (R-11314)
Wandelvermoeidbaarheid bij personen met MS: psychometrische eigenschappen van meetmethoden voor vermoeidbaarheid tijdens cognitieve en coördinatietaken, en een 'proof-of-concept' revalidatie interventie  (R-11481)
Inzicht in het effect van variabelen op precisie bij voorspellende codering tijdens het wandelen op muziek, bij personen met multiple sclerose met progressieve subtypes en cerebellaire laesies  (R-11658)
Impliciete en expliciete leerstrategieën voor het verbeteren van mobiliteitsgerelateerde cognitieve motorische dubbele taakprestaties bij multiple sclerose  (R-10703)
Sensomotorische synchronisatie tijdens wandelen of lopen op metronoom geluiden of muziek bij kinderen met developmental coordination disorder binnen een motorisch leren perspectief.  (R-9977)
Project bij de MS Liga Canada ism University of Toronto : CogEx  (R-9099)Archief (*)


Projectovereenkomsten onderzoek

2020
2019
2018
2017
Projectovereenkomsten onderwijs

2019


(*) Van de laatste 5 jaar