Logo UHasselt

menu

Onderzoek


Onderzoek UHasselt

Onderzoek

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

Projecten van Ivo LAMBRICHTS


Recente projecten


Projectovereenkomsten onderzoek

De nieuwe generatie transmissie-elektronen microscopie: van biogeneeskunde tot nanomaterialen. Een ultramodern elektronenmicroscopiesysteem voor cryo-EM en correlatieve licht- en elektronenmicroscopie.  (R-10894)
De nieuwe generatie in transmissieelektronenmicroscopie: van biomedisch onderzoek naar nanomaterialen. Een baanbrekend systeem waarbij cryo-EM wordt gecombineerd met correlatieve licht- en electronenmicroscopie.  (R-11065)
Ontwikkeling van geavanceerde osteoinductieve stimuli-responsieve core/shell nanocarriers voor gebruik in botregeneratie  (R-10010)
Verkeerd gevouwen eiwitten in de ziekte van Charcot-Marie-Tooth type 1A: vrijzetting van cathepsine B en demyelinisatie van perifere zenuwen.  (R-10255)
Een patiënt-in-een-schaal model voor Charcot-Marie-Tooth type 1A: een nieuwe aanpak om de rol van perifeer myeline proteïne 22 te onderzoeken in de pathogenese van deze ziekte  (R-10006)
"Suicide genes" als nieuwe strategie voor de behandeling van mond- en keelkanker: dentale stamcellen als therapeutische vehikels.  (R-9783)
Ontwikkeling van organoïden van mens- en muizentanden als baanbrekende en krachtige tools voor het bestuderen van tandbiologie en het nastreven van regeneratieve therapie  (R-9586)Archief (*)


Projectovereenkomsten onderzoek

2020
2019
2018
2017


(*) Van de laatste 5 jaar