Wetenschapspark Diepenbeek

Wetenschapspark Diepenbeek

BEHEERSTRUCTUUR

"Wetenschapspark: een zone bestemd voor de vestiging van onderzoeksintensieve ondernemingen die een band hebben met een universiteit"

Het Wetenschapspark Diepenbeek is een domein van 23 ha, verdeeld in drie fases. De 11 ha van fase 1 en 2 van het wetenschapspark zijn niet meer beschikbaar voor vestiging. De NV Wetenschapspark Limburg heeft op dit terrein een aantal gebouwen gerealiseerd en beheert deze inzake verhuur en verkoop.

Fase 3, verdeeld over fases 3A en 3B,  omvat 2,6 ha volledig ontsloten terrein. De bouwpercelen op fase 3 zijn momenteel in verkoop, gecoördineerd door de vzw Beheerscomité Wetenschapspark Diepenbeek. De actuele beschikbaarheid van de bouwpercelen is te vinden onder 'te koop'.

De samenstelling en bevoegdheden van de beide beheersorganen vindt u onder de betreffende pagina.