Logo UHasselt

menu

UHasselt SEE


Universiteit Hasselt School of Expert Education

UHasselt SEE

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

< OVERZICHT

Opleidingen voorjaar 2016    16 nov 2015

Opleidingen voorjaar 2016
16 nov 2015

Hieronder kan u het UHasselt SEE aanbod van postgraduaten en opleidingen terugvinden die van start gaan in januari of februari 2016.

 

Postgraduaat Milieucoördinator niveau A

Milieuzorg in al haar dimensies

Milieuwetgeving, duurzaamheid, groene technologie, milieubeleid,…. Het zijn actuele topics in elke organisatie. Wil je milieucoördinator worden? Dan is deze opleiding verplicht. Maar ook in andere jobs komt die ruimere blik op milieuzorg – in al haar dimensies – vaak goed van pas.

In drie opleidingsonderdelen geven UHasselt-professoren en eminente praktijkexperten jou een brede kijk op milieuzorg. Je put inspiratie uit de bedrijfsbezoeken en past je inzichten heel concreet toe op een case uit jouw beroepspraktijk in je eindwerk.

Start: 8 januari 2016
Duur: 1,5 jaar
Kostprijs: 3300 € excl. btw 
Meer info >

 

Postgraduaat Cleantech Management - NIEUW

Hoe haal je – technisch, economisch én ecologisch - het meest uit cleantech?

Cleantech is meer dan een modewoord. Anno 2015 zijn schone technologieën een economische noodzakelijkheid. De cleantech-mogelijkheden op de markt lijken haast onbeperkt, maar welke innovatieve cleantechnologies kunnen voor jouw bedrijf écht het verschil maken, op ecologisch, technisch én economisch vlak?

In het postgraduaat Cleantech Management krijg je niet alleen een overzicht van de nieuwste state-of-the-art clean technologies. Dit nieuwe postgraduaat van Universiteit Hasselt School of Expert Education (UHasselt SEE) i.s.m. vzw CleanTechPunt leert je ook op een kritische, analytische manier de juiste keuze maken, en met impact die visie vertalen naar een brede groep stakeholders.

Start: 4 februari 2016
Duur: 1 academiejaar
Kostprijs: 2990 € excl. btw
Meer info >

 

Open Borders MBA

The executive MBA for experienced managers

Een MBA blijft de Rolls-Royce onder de business opleidingen. Wie dat diploma behaalt, ziet zijn carrièrekansen meteen exponentieel stijgen. Want een MBA helpt je om je in je verdere loopbaan te excelleren. Wil je een bredere kijk krijgen op de bedrijfswereld? Je referentiekader – vanuit boeiende cases uit de praktijk – verder verbreden? En tegelijkertijd je vreemd talenkennis naar een hoger niveau tillen? Dan is de viertalige (NL-FR-EN-DU) OpenBordersMBA de ideale opleiding voor jou!

OpenBordersMBA is een samenwerking van Universiteit Hasselt School of Expert Education (UHasselt SEE) met HEC-ULg (Luik) en FH Aachen (Aken). Dit tweejarig parttime modulair weekendprogramma geeft managers de mogelijkheid om een masterdiploma te behalen in combinatie met een fulltime job.

Start: 5 februari 2016
Duur: 1,5 jaar
Kostprijs: 15.000 € excl. btw
Meer info >


 

Opleiding Verkeersveiligheidsauditor 

Opleiding voor toekomstige uitvoerders én klanten van een verkeersveiligheidsaudit

Sinds december 2013 zijn verkeersveiligheidsaudits verplicht voor alle nieuwe infrastructuurprojecten op het trans-Europese net. Deze preventieve audits hebben tot doel om verkeersveiligheidproblemen in elke fase van het wegenbouwproject (van voorontwerp tot na het eerste gebruik van de nieuwe infrastructuur) te identificeren en aanbevelingen tot aanpassingen te doen. De opleiding combineert een grondige theoretische basis in verkeersveiligheidsbeheer met uitgebreide praktijktoepassingen.

Om als verkeersveiligheidsauditor erkend te worden door de Vlaamse Overheid, is het getuigschrift van de postacademische opleiding Verkeersveiligheidsauditor vereist.

Start: 9 februari 2016
Duur: 4 maanden
Kostprijs: 2700 € excl. btw
Meer info >

 

 

Andere UHasselt SEE opleidingen

In september 2016 start weer een andere reeks van opleidingen en postgraduaten. Meer info >