SOFIA

netwerk voor vrouwelijke managers en ondernemers

SOFIA

Na twintig mooie en ontzettend boeiende jaren is de Universiteit Hasselt helaas genoodzaakt om het SOFIA netwerk stop te zetten.

Twee decennia geleden waren we uniek met onze boodschap om het glazen plafond aan diggelen te slaan en vrouwen een evenwaardige positie op de arbeidsmarkt en in het ondernemerslandschap te laten bekleden. Vandaag de dag zijn er tal van waardevolle netwerk- en ondernemersorganisaties die hierop inzetten. Tegelijkertijd namen de subsidiemogelijkheden gestaag af en moesten we steeds meer een beroep doen op externe sponsors. We zagen de budgetten hiervoor krimpen en het werd jaar na jaar moeilijker om een kwalitatief programma te kunnen opzetten. Ondanks onze inspanningen om een vervolg mogelijk te maken, blijkt dit in de toekomst helaas niet haalbaar te zijn.

Wij bedanken alle SOFIA leden, - alumni en sympathisanten voor het vertrouwen dat jullie in ons programma hadden en voor het enthousiasme dat jullie uitstraalden. Er zijn ongetwijfeld tal van gelegenheden waarop we elkaar nog kunnen ontmoeten. Wij zeggen dan ook geen vaarwel maar heel graag tot ziens!