Logo UHasselt

menu

Postgraduaat Stralingsdeskundige


Postgraduaat Stralingsdeskundige

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

INSCHRIJVEN

Inschrijven voor het volledige postgraduaat Stralingsdeskundige

Inschrijven voor het volledige postgraduaat Stralingsdeskundige academiejaar 2017-2018 is niet meer mogelijk. U kunt zich wel nog inschrijven voor losse modules indien u voldoende voorkennis en het correcte diploma heeft.

Indien u op de hoogte wenst gehouden te worden van een nieuwe startdatum van het volledig postgraduaat, kan u een mailtje sturen naar lieze.poesen@uhasselt.be.

 

 

Inschrijven voor losse modules

Voor de inschrijving moet je een dossier samenstellen, de online inschrijfmodule neemt je mee doorheen een aantal stappen. Hieronder kan je een korte leidraad terugvinden.

Door je online in te schrijven ga je akkoord met de specifieke voorwaarden van UHasselt SEE.

Lees hier de specifieke voorwaarden >

 

 

 1. Identiteit: vul hier je contactgegevens in (naam, geboortedatum, ...)
 2. Studiekeuze: maak de volgende keuzes
  • Academiejaar 2017 - 2018
  • Opleiding : Postgraduaat
  • Postgraduaat Stralingsdeskundige
 3. Adres: vul hier je adresgegevens in  
 4. Hoger Onderwijs: geef een overzicht van alle vooropleidingen (bachelor, master, …) die je hebt gevolgd (en behaald) en die relevant zijn voor deze opleiding. Let op enkel diploma's hoger onderwijs! Je hoeft niet elk gevolgd academiejaar in te geven, maar enkel het jaar dat je je diploma behaald hebt. Indien je niet beschikt over een bachelor- en/of masterdiploma ben je verplicht om een motivatiebrief te uploaden bij Up/download.
 5. Specifieke opleidingen: gelieve hier bijkomende opleidingen te vermelden die relevant zijn voor Stralingsdeskundige. Bv. avondcursus, bijscholingen, ...
 6. Tewerkstelling: geef je meest recente werkervaring en/of werkervaring(en) die relevant zijn voor Stralingsdeskundige
 7. Financieel: bij betaalwijze dien je aan te geven wie het inschrijvingsgeld gaat betalen. Jezelf (privé) of een bedrijf. Bij een bedrijf moet je de facturatiegegevens invullen. Bij betaalfrequentie kan je kiezen om het inschrijvingsgeld in 1x te betalen of voor aanvang van elke module
 8. Up/download: in deze laatste stap kan je je CV, pasfoto en een kopie van je diploma('s) opladen. Indien je niet beschikt over een bachelor- en/of masterdiploma ben je verplicht om een motivatiebrief te uploaden

Nadat je in stap 1 je contactgegevens hebt ingevuld, krijg je een log-in. Hiermee heb je toegang tot je eigen dossier om het verder aan te vullen/te corrigeren waar je wilt. Het dossier moet volledig zijn voor de toelatingscommissie een beslissing kan nemen over je toelating. Je wordt altijd geïnformeerd over toelating of niet.