Studie- en Studentenbegeleiding

Info voor eerstejaars

Studie- en Studentenbegeleiding

STUDIEBEGELEIDERS

Bij de studiebegeleiders kan je terecht voor begeleiding bij studie-gerelateerde topics zoals studiemethode, studieplanning, studiekeuze, concentratie, faalangst.

De zorgcoördinator is het aanspreekpunt voor studenten met een functiebeperking en volgt de aanvragen van redelijke faciliteiten bij het onderwijs en de examens op.

Afspraak maken met zorgcoördinator?

Els Swijns
faciliteiten@uhasselt.be
Afsprakenlink zorgcoördinator

Afspraak maken met studiebegeleider? Dat kan via e-mail of de afsprakenlink

Architectuur
Interieurarchitectuur

studiebegeleidingARK@uhasselt.be
Afsprakenlink ARK

(OPGELET: maak je een afspraak via de afsprakenlink kijk dan na of je Google Agenda in de tijdzone 'Brussel' staat. Check hiervoor je instellingen > tijdzone!)

Toegepaste economische wetenschappen
Handelsingenieur & Beleidsinformatica
Master of Management
Specifieke Lerarenopleiding