Studie- en Studentenbegeleiding

Info voor eerstejaars

Studie- en Studentenbegeleiding

STUDIEBEGELEIDERS

Bij de studiebegeleiders kan je terecht voor begeleiding bij studie-gerelateerde topics zoals studiemethode, studieplanning, studiekeuze, concentratie, faalangst.
Afspraak maken met studiebegeleider van je opleiding? Dat kan via e-mail of de afsprakenlink

Architectuur
Interieurarchitectuur

studiebegeleidingARK@uhasselt.be
Afsprakenlink ARK

afspraken
(OPGELET: maak je een afspraak via de afsprakenlink kijk dan na of je Google Agenda in de tijdzone 'Brussel' staat. Check hiervoor je instellingen > tijdzone!)

Toegepaste economische wetenschappen
Handelsingenieur & Beleidsinformatica
Master of Management
Specifieke Lerarenopleiding