Logo UHasselt

menu

Wetenschapspark Diepenbeek


Te huur

Wetenschapspark Diepenbeek

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

DOELGROEP

Het Wetenschapspark Diepenbeek beoogt het stimuleren van de groeikansen van hightech en new-tech bedrijven in Limburg door aangepaste vestigingsmogelijkheden in een aangename, groene omgeving in de onmiddellijke nabijheid van de universiteit en hogescholen op de campus te Diepenbeek.

Het technologisch potentieel dat in Limburg voor handen is kan alzo als motor fungeren voor het aantrekken van innovatieve bedrijven en een belangrijke bijdrage leveren aan de regionale economische ontwikkeling.

De stimulering van de interactie tussen gevestigde bedrijven en betrokken instellingen voor toegepast onderzoek leidt, naast concrete co-ontwikkelingen, ook tot effectieve spin-offs en synergiën.

Huren op het Wetenschapspark Diepenbeek biedt een ideale huisvesting voor :

  • De opstart van een eigen bedrijf of spin-off;
  • Bestaande binnen- of buitenlandse ondernemingen met uitbreidingsplannen in de regio, die diverse onderzoekactiviteiten willen opzetten met kennisinstellingen in de buurt;
  • Bedrijven die een tijdelijk onderkomen nodig hebben in afwachting van het opzetten van een eigen vestiging en die voldoen aan de voorwaarden om zich in het Wetenschapspark te vestigen;
  • Bedrijven die korte communicatielijnen wensen te hebben met universiteit en hogescholen;
  • Bedrijven die uitgebreide competenties en talent zoeken in een wetenschappelijke omgeving.