Logo UHasselt

menu

UHasselt


Corona

Corona

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

KLIK 'T AL?

Een wandelmaatje, een studiebuddy, een fortnitegabber? Je vindt hem of haar vanaf nu héél gemakkelijk via KLIK, dé app om Limburgse studenten met elkaar in contact te brengen.

Je plaatst gewoon een zoekertje of je reageert op een bericht dat jou aanspreekt, je deelt vrijblijvend jouw contactinfo en voilà!

Download de app via Google Play of de App Store, hij is student only en ad free! 

Na corona spreek je meteen af om samen die stapel diepvriespizza's op te eten, nu zal het nog vooral zijn om elkaar online (of buiten) te ontmoeten. Maar da's net de bedoeling, want nieuwe mensen leren kennen in deze rare tijden is niet zo gemakkelijk. Een simpele KLIK kan dan helpen!

Hoe werkt het?

  1. Log in met jouw studentaccount. Enkel studenten van het hoger onderwijs in Limburg kunnen inloggen. Daarna ontvang je op jouw studentenmail een code waarmee je toegang krijgt tot de app.

  2. Maak een profiel aan (je bent niet zichtbaar tot je een zoekertje plaats of reageert). De contactgegevens die je invoert (en zelf kiest) zijn niet zichtbaar voor de andere studenten, tot je zelf beslist om dit te delen.

  3. Plaats een zoekertje. Medestudenten kunnen hierop reageren en hun gegevens met jou delen. Op die manier kan je elkaar contacteren.

  4. Reageren op een zoekertje kan door op het 'plusje' te klikken. Daarna bepaal je zelf welke contactgegevens je deelt.

  5. Het matchpercentage dat bij de persoon wordt weergegeven als indicatie, wordt berekend op basis van leeftijd, studierichting en interesses. 

De KLIK app Limburg is een samenwerking tussen UHasselt, UCLL, Hogeschool PXL, LUCA School of Arts en Logo Gezond+. De app is intussen al een groot succes bij Gentse studenten. Het enige doel van de app is om studenten met elkaar in contact te brengen.