Logo UHasselt

menu

Music For Life


Overzicht acties

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

< OVERZICHT

De Warmste Film

PRAKTISCH

30 nov 2016 18.00 uur - 21.00 uur


Oude Gevangenis

Universiteit Hasselt

campus Hasselt

Martelarenlaan 42

3500 Hasselt

Op woensdagavond 30 november organiseren studenten, personeel, assisten en alumni van de faculteit Rechten een filmavond in het kader van Music For Life. 

De warmste filmavond is natuurlijk niet compleet zonder popcorn, hot dogs en andere lekkernijen! Daarom kunnen jullie vóór de film en tijdens de pauze cinema proof snacks en drankjes kopen. En vergeet zeker niet, de volledige opbrengst gaat naar het goede doel (YAR Vlaanderen)!

Praktisch

Tickets voor de film zullen €5 kosten (ook aankoop van steunkaarten mogelijk); verkoop van drank en snacks voor de film en tijdens de pauze.

Verkoop van tickets zal gebeuren in de week voor de film door THEMIS en de assistenten van de faculteit rechten (onder de middag in de faculteit rechten).

Aan de kassa kunnen tickets gekocht worden aan €7.

Argo

Argo vertelt het waargebeurde verhaal van een reddingsmissie in 1980. Zes Amerikaanse diplomatieke medewerkers houden zich schuil in Iran, waar op dat moment niet bepaald een pro-Amerikaans sfeertje heerst. CIA-agent Tony Mendez bedenkt samen met een Hollywoodproducer een van de pot gerukt plan: een filmproductie op poten zetten in Iran die aldus als dekmantel kan dienen voor de bevrijding van de zes.