Music For Life

Overzicht acties

De Warmste Film: "The Judge"

28 nov 2017 18.00 uur - 22.00 uur

Faculteit Rechten Gebouw

Universiteit Hasselt

campus Hasselt

Martelarenlaan 42

3500 Hasselt

Lokaal Aula Louis Verhaegen

CONTACTPERSOON

De heer Daan BIJNENS

32-11-268792

daan.bijnens@uhasselt.be

Nood aan een laatste verzetje voor de examens en zin om het goede doel te steunen? Faculteit rechten (UHasselt) organiseert op dinsdag 28 november De Warmste Film ten voordele van Music For Life. Op het programma: ‘The Judge’, een film uit 2014 met onder meer Robert Downey Jr. en Billy Bob Thornton!

De warmste filmavond is natuurlijk niet compleet zonder popcorn, hot dogs en andere lekkernijen! Daarom kunnen jullie vóór de film en tijdens de pauze ‘cinema proof’ snacks en drankjes kopen. En vergeet zeker niet, de volledige opbrengst gaat naar het goede doel!

De opbrengst gaat naar het forum 'Moderator'. Geïnspireerd door het herstelrecht, pleit Moderator voor een duurzame maatschappelijke reactie op criminaliteit die méér is dan een afhandeling door politionele en strafrechtelijke instanties.

Tickets

Tickets voor de film kosten 5 euro. Deze zullen te koop zijn in de week voor de film bij de leden van THEMIS en de assistenten van de Faculteit rechten (tijdens de middag). Aan de kassa kan je nog tickets kopen aan 7 euro. Wil je dit goede doel graag steunen, maar kan je er die avond niet bij zijn? Geen probleem! Je kan bij dezelfde personen ook een steunkaart kopen.