Logo UHasselt

menu

Music For Life


Overzicht acties

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

< OVERZICHT

Schijt je rijk for life

PRAKTISCH

16 dec 2017 10.00 uur - 14.00 uur


Voetbalterrein Valencia Piringen, Piringerbroek 3700 Tongeren

EXTERNE CONTACTPERSOON

Maarten Kersten (UHasselt)

maarten.kersten@uhasselt.be

Op zaterdag 16 december organiseren Michael Marechal, Maarten Kersten, Dieter Kersten en Joachim Vanderheyden 'Schijt je rijk for life' op het B-terrein van Valencia Piringen. Het veld wordt opgedeeld in kavels van 1m². 

Op voorhand kan je een lotje kopen: ieder lot bevat een cijfer en letter, Op de dag van het evenement kan je duidelijk volgen welke kavel je hebt gekocht. De prijs per lot bedraagt 5 euro.

Om 10u00 zal de koe het afgebakende veld op komen. Na 15 minuten wordt het startsein gegeven. De actie zal maximaal tot 13u30 duren, of op het moment dat de koe het einde beslist!
Indien de koe geen behoefte doet voor 13u30, wordt de winnaar bepaald d.m.v. lottrekking.

De prijs wordt ter plaatste overhandigd aan de winnaar. Indien de winnaar niet aanwezig kan zijn zal deze persoon achteraf gecontacteerd worden voor het ontvangen van zijn of haar prijs.

De opbrengst van deze actie gaat naar Huis Erika Thijs: het is een ontmoetingsplaats en wegwijzer voor mensen die willen praten over de ziekte of die op zoek zijn naar informatie. Het is dus een open huis voor mensen met kanker, hun familie en vrienden.