Music For Life

Mevrouw Caroline MAES

32-11-292141

caroline.maes@uhasselt.be

Harold de Shetlandpony neemt jullie graag mee voor een ritje door de bossen op zijn koetsje.

Hij mag dan wel maar 1m07 zijn, maar deze stoere jongen trekt met gemak een koets in rengallop door de bossen uit.
Daarnaast is hij ook heel fotogeniek en gaat hij graag met jullie op de foto in ruil voor een kleine bijdrage die wij aan het Vogel- en Zoogdieren OpvangCentrum in Heusden-Zolder schenken, waar Harold zelf vandaan komt.

De actie is wel grotendeels een gesloten actie, omdat Harold nu eenmaal maar, naast zijn begeleider extra persoon (of 2 kinderen) mee kan nemen. Daarnaast kunnen we ook maar een beperkt aantal ritjes aanbieden, aangezien we enkel in het weekend als het weer wat meezit uitrijden.

Bekijk de actie hier