Logo UHasselt

menu

Music For Life


Overzicht acties

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

< OVERZICHT

Quiz For Charity

PRAKTISCH

14 dec 2018 19.00 uur - 22.00 uur


Broekstraat 1, 3512 Stevoort

Zoals iedereen weet, komt Music For Life er terug aan. Ook wij, 7 studenten aan de UHasselt, willen ons steentje bijdragen! Wij organiseren vrijdag 14 december 'Quiz for Charity!' t.v.v. Een hart voor Limburg.

Wat? 
Een ludieke quiz waar iedereen aan mag meedoen! Wij voorzien een drankje en een hapje tegen schappelijke prijzen. Alle opbrengsten van deze avond gaan naar de organisatie 'Een hart voor Limburg'. Het thema van deze avond is 'landen'! Verkleden in dit thema wordt zeer geapprecieerd. 
Al helemaal warm geworden door dit initiatief? Verzamel al je vrienden en familie samen en vorm een quiz-groepje van minimum 3 en maximum 6 personen! Mail de namen van je groepje naar het mailadres 'lotte.steegmans@student.uhasselt.be' als je zeker wil zijn van een plaatsje (inschrijven de avond zelf is ook mogelijk). We vragen een mooie prijs van €4 per persoon (cash te betalen de avond zelf).

Waarom 'Een hart voor Limburg'? 
Een Hart voor Limburg wil kinderen die vaak (te snel) aan de kant geschoven worden kansen geven om (opnieuw) aan te sluiten, om mee te doen en om erbij te horen. We hebben het dan over kinderen met een mentale of fysieke beperking, kinderen met gedrags– of leerstoornissen of kinderen die in armoede opgroeien. Wij zijn zelf 7 jongeren die verspreid wonen over heel Limburg, waardoor wij gekozen hebben voor een organisatie dat zich inzet voor heel Limburg. We vinden dat iedereen een kans verdient.

Wanneer? 
Vrijdag 14 december om 19.00u gaan onze deuren open. De quiz zal beginnen om 19.30u, en gedaan zijn rond 22.00u. Hierna kan je nog een beetje nababbelen over de avond met een heerlijk drankje of hapje!

Waar? 
De kleine zaal van Steborg (Broekstraat 1, 3512 Stevoort).Wij kijken alvast heel erg uit naar deze avond vol plezier, hopelijk jullie ook!