Music For Life

campus Diepenbeek

Agoralaan Gebouw D

3590 Diepenbeek

Hoe zou de dierenwereld eruit zien als wij allemaal onze pootjes uit de mouwen steken?

De mensen die al deze viervoeters in nood opvangen en verzorgen verdienen niet alleen heel wat respect maar zeker ook wat extra steun. Samen kunnen wij het werk van deze vrijwilligers een pootje gemakkelijker maken en hen net dat extraatje geven om de diertjes een tijdelijke thuis te bieden.

Ons hart hebben ze alvast gestolen, die van jullie ook

Steun hen dan met het kopen van onze steunkaarten ten voordelen van Dierenasiel Genk VZW- Music For life en krijg potenveel liefde in de plaats!
Per 20 steunkaarten doen wij er nog een extra actie bovenop ten voordele van een hele reeks andere goede doelen. Het gaat van bloed geven naar orgaandonatie tot zelfs het afstaan van haar voor Think Pink.
Hou dus zeker onze Facebook pagina in de gaten voor meer nieuws!

Vriendelijke Pootjes

Het Pawsitive team - UHasselt
Arianna, Laure, Maikel, Sander, Mert, Jordi en Claudia
Studenten handelswetenschappen

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
How would the animal world look like if we all rolled up one's sleeves?

The people who take care of and care for all these four-legged friends do not only deserve a lot of respect, but also some extra support. Together we can make the work of these volunteers a bit easier and give them that extra support to offer the animals a temporary but warm home.

They have stolen our hearts, yours too?

Then support them with the purchase of our support cards for the benefit of Dierenasiel Genk VZW - Music For life and get lots of love in return!

BUT THAT IS NOT EVERYTHING
Per 20 support cards we as members of Pawsitive do an extra action on top of our sales. It goes from donating blood to organ donation to even donating hair for Think Pink.

So keep an eye on our Facebook page for more news!

Friendly Paws The Pawsitive team -
UHasselt Arianna, Laure, Maikel, Sander, Mert, Jordi and Claudia Students of commercial sciences