UHasselt SEE

Universiteit Hasselt School of Expert Education

Pop-up masterclass

Pop-up masterclass "Dit is de winkel van morgen"

24 okt 2017 18.30 uur - 23.30 uur

Home of Retail/RetailDetail, Ankerrui 9, 2000 Antwerpen

CONTACTPERSOON

Mevrouw Jothi BLONTROCK

32-11-268633

jothi.blontrock@uhasselt.be

Inschrijven

In deze sessie gaan we dieper in op hoe de winkel de komende jaren zou moeten evolueren. dr. Katelijn Quartier (UHasselt) zal starten met inzichten vanuit het perspectief van de klant gezien, waar zullen zijn verwachtingen liggen?

Pieter Lesage neemt het woord over en zal zijn ervaringen komen delen over hoe zij, als Studio Dott, omgaan met de veranderingen die we vandaag en morgen zullen zien gebeuren. Vanuit Studio Dott wordt heel sterk ingezet op het optimaliseren en digitaliseren van de winkelervaring.

Als laatste nemen we een kijkje in Anyville (de nieuwe Loop), de winkel van de toekomst die de mogelijkheden van het omni-channel verhaal laat zien. Gedurende een 45 minuten kunnen jullie kennismaken met nieuwe digitale technieken.

dr. Katelijn Quartier | Universiteit Hasselt

Katelijn Quartier is een postdoctoraal onderzoeker en docente retail design (theorie en praktijk) aan de opleiding interieurarchitectuur van de Faculteit Architectuur en kunst van Universiteit Hasselt. Haar doctoraat dat zij in november 2011 verdedigde, onderzoekt de invloed van verlichting op de perceptie van de sfeer, de beleving van de ruimte (emoties) en het gedrag van consumenten in winkelruimtes. Zij heeft haar werk op diverse internationale conferenties gepresenteerd. Naast haar aanstelling aan de UHasselt is zij eveneens zaakvoerder van Retailology, een retail design consultancy bureau.

Pieter Lesage

founder, CEO en designer Studio Dott