UHasselt SEE

32-11-268666

marleen.cupers@uhasselt.be

Inschrijven

Overstappen naar een circulaire en biogebaseerde economie: hoe doe je dat? Welke technologische innovaties helpen ons om fossiele grondstoffen op basis van olie te vervangen door biogebaseerde grondstoffen? Hoe kan je de materiaalkringlopen in je bedrijf terug sluiten door grondstoffen te recupereren? Wanneer is de omschakeling naar een biogebaseerde, circulaire economie écht beter voor het milieu? En kan je er ook een duurzame business case rond bouwen, m.a.w. hoe kunnen al die nieuwe businessmodellen en technologische innovaties zorgen voor toegevoegde waarde op economisch én maatschappelijk vlak?

Bij deze vragen staan we stil tijdens het online executive event rond biogebaseerde en circulaire economie op 11 juni 2020. Een niet te missen afspraak voor executives, eigenaars en aandeelhouders die meer willen weten over circulaire en biogebaseerde economie.

Programma

• Rob Cornelissen – POM Limburg: Waar liggen de uitdagingen en opportuniteiten van de circulaire economie?
  • Tom Kuppens – UHasselt: Postgraduaat biogebaseerde en circulaire economie: op weg naar een duurzaam verdienmodel.
  • Geert Vaes - Het BiBaCi wijnmodel/Birgitt Deckers - Shosa: Biogebaseerde en circulaire verdienmodellen in de praktijk. Alumni van het postgraduaat BCE 2019 lichten hun business case toe.
  • Kris Asnong – Greenville: Wat kan Greenville voor uw bedrijf betekenen?

Inschrijven