UHasselt SEE

05 dec 2013 19.00 uur - 21.00 uur

GreenVille (mijngebouw)

Inschrijven

Met 80 onderzoeksinstituten en meer dan 22.000 medewerkers, is het Duitse Fraunhofer Institute de grootste onderzoeksinstelling van Europa.

Gouverneur Herman Reynders, voorzitter Limburgse Cleantech Antenne, nodigt u vriendelijk uit voor een toelichting over de Duitse Energietransitie (Energiewende) met aandacht voor de economische kansen van de groene economie.

Cleantech community Limburg

Het bezoek van Fraunhofer past binnen de start van de Limburgse cleantech community. In deze community brengen de provincie Limburg en GreenVille samen met Universiteit Hasselt professionals vier maal per jaar samen rond een centraal thema. Telkens krijgen ook enkele Limburgse bedrijven de kans om hun werk binnen dit thema toe te lichten. Deze getuigenissen maken het verhaal van de gastspreker concreet.

19.00u Verwelkoming door de heer Alain Yzermans, voorzitter van GreenVille NV
19.05u Inleiding door de heer Ronnie Belmans, CEO EnergyVille NV - KU Leuven, Directeur van de ‘Global Smart Grid Federation’
19.20u Toelichting Fraunhofer Institute (in het Engels) door de heren Stryi-Hipp, hoofd energiebeleid en voorzitter van het ‘European Technology Platform on Renewable Heating and Cooling’ en Christof Wittwer, hoofd departement Smart Grids
20.30u Getuigenissen Limburgse bedrijven
20.50u Slotwoord door de heer Herman Reynders, voorzitter van de Limburgse Cleantech Antenne
21.00u Receptie

Inschrijven

Wie wenst deel te nemen, kan inschrijven via onderstaande link, voor vrijdag 21 november. Inschrijven is GRATIS, maar wel verplicht.

Deelname geldt als bijscholing voor Milieucoördinatoren.

Ja, ik neem graag deel