UHasselt SEE

3500 Hasselt

Lokaal FR1.02

Into the future

Tijdens deze laatste masterclass zal de nodige aandacht besteed worden aan de vraag hoe men een retail audit zoals in de eerste masterclass kwalitatief gebeurde, meer meetbaar kan maken.. Specifiek naar klantbeleving toe, zal dr. Ann Petermans (UHasselt) haar experience-measuring tool toelichten.

Daarnaast is het ook belangrijk om inzicht te hebben in de verschillende effectiviteitsmetingen waaruit de retailer kan kiezen. Dit laatste luik wordt verzorgd door Wim Hamaekers (Haystack).

Om af te sluiten zal Stefan van Rompaey (Retail Update) ingaan op recente trends en verwachtingen in het retailgebeuren.

dr. Ann Petermans | Universiteit Hasselt

Ann Petermans promoveerde in 2012 op het proefschrift 'Retail design in the experience economy: conceptualizing and ‘measuring’ customer experiences in retail environments' (UHasselt). Momenteel is ze is als doctor-assistent in de architectuur en interieurarchitectuur verbonden aan  de faculteit Architectuur en kunst van Universiteit Hasselt. ArcK, de onderzoeksgroep waaraan ze verbonden is, richt zich op ontwerpmatige, sociaal-culturele en ruimtelijke aspecten van onze gebouwde omgeving, van interieur tot stad.  Tot haar expertisedomein behoren belevingsgericht ontwerpen in diverse ruimtes en voor diverse gebruikersgroepen, en ontwerpen voor welbehagen (Design for Wellbeing).

Wim Hamaekers

managing partner haystack

Piet Salens

Uitgever Retail Update magazine

Het volgen van 1 masterclass Advanced Retail Design kost € 300 excl. btw.

Indien je voor de volledige reeks masterclasses inschrijft (7 masterclasses + inspiratietour), krijg je een prijsvoordeel van € 600. Want je betaalt dan dan slechts € 1800 excl. btw.

Je kan tot 50% korting krijgen op het inschrijvingsgeld d.m.v. de kmo-portefeuille.

Iedere masterclass is erkend bij Bureau architectenregister (Nederland) als een bijscholing.